Vakdag 2018 toont noodzaak totaalvisie

Vakdag 2018 toont noodzaak totaalvisie

Kom naar de Vakdag van de gebouwschil op vrijdag 26 januari 2018. Hier tonen dakdekkers, metselaars en gevelspecialisten, samen met fabrikanten en leverancier, de laatste ontwikkelingen op het gebied van een ‘duurzame’ gebouwschil. Complete en relevante kennis over een goede gebouwschil biedt een belangrijke meerwaarde voor gespecialiseerde aannemers, projectontwikkelaars, opdrachtgevers en andere betrokkenen in de bouw.

Vroeger was je óf voeger, óf metselaar, óf dakdekker. Tegenwoordig loopt dat in elkaar over en spreken we over specialisten van de gebouwschil. Als gevelspecialisten bundelen wij vakmanschap en onze krachten om de gebouwschil steeds verder te optimaliseren en te verbeteren. Samen met fabrikanten, toeleveranciers en andere betrokkenen delen de gespecialiseerde aannemers kennis en ervaring. De Vakdag is een van de belangrijke onderdelen binnen deze kennisdeling.

Tijdens de Vakdag kun je kiezen uit interessante lezingen- en workshops en ontdek je de nieuwste producten, toepassingen en innovaties van fabrikanten en leveranciers. Een dag vol kennis en inspiratie die jou, of je nu vakman bent opdrachtgever, volledig op de hoogte brengt van de actuele stand van zaken. En laat zien waartoe de gebouwschil als vereniging in staat is.

De Vakdag van de gebouwschil is op vrijdag 26 januari 2018 in Veenendaal. Schrijf je in via www.vnv-voeg.nl. Meer informatie over het exacte programma vind je op www.voegenkennis.nl